Waarom moeten babyflessen uitgekookt worden met gedestilleerd water?

Babyflessen
Babyflessen moeten uitgekookt worden om eventuele bacteriën en andere ziekteverwekkers te doden en te voorkomen dat ze zich kunnen vermenigvuldigen...

Waarom moeten babyflessen uitgekookt worden met gedestilleerd water?

Babyflessen
Babyflessen moeten uitgekookt worden om eventuele bacteriën en andere ziekteverwekkers te doden en te voorkomen dat ze zich kunnen vermenigvuldigen...

Lenteschoonmaak!

Allesreinigers
Het is weer tijd voor de jaarlijkse lenteschoonmaak! Van stofvangers tot badkamerreinigers, wij hebben alles wat je nodig hebt om je huis weer fris en schoon te maken. Door deze producten te gebruiken, wordt schoonmaken een stuk makkelijker en hoef je je geen zorgen te maken over hardnekkig vuil. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met je lenteschoonmaak en bekijk onze selectie van schoonmaakproducten!

Roestvorming in je vaatwasser? Gebruik een roeststaaf om het te voorkomen!

Roeststaaf
Een vaatwasser is een handige uitvinding die ons leven gemakkelijker maakt, maar soms kunnen er problemen optreden, zoals roestvorming. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem - een roeststaaf. Een roeststaaf is een metalen staaf die is ontworpen om roestvorming in uw vaatwasser te voorkomen. Wanneer u een roeststaaf in uw vaatwasser plaatst, zal deze reageren met het water en een dun laagje vormen op het oppervlak van uw vaatwasser om corrosie en roestvorming te voorkomen. Het gebruik van een roeststaaf is eenvoudig en effectief en zorgt ervoor dat uw vaatwasser langer meegaat en uw vaat er altijd schoon en fris uitziet.

AirWick luchtverfrissers

AirWick
De AirWick luchtverfrissers zijn de perfecte oplossing om onaangename geuren in huis te bestrijden. Met verschillende geuren om uit te kiezen, zoals lavendel, citrus en vanille, kan je een aangename en ontspannende sfeer creëren in je huis. De luchtverfrissers zijn gemakkelijk te gebruiken en gaan lang mee. Met de handige automatische spray functie kan je er ook voor zorgen dat je huis altijd fris ruikt, zelfs als je er niet bent. Ontdek de AirWick luchtverfrissers en ervaar zelf hoe het je huis kan transformeren.

Achteraf betalen

Achteraf betalen
Met Achteraf betalen betaal je je bestelling achteraf. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.

Aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur

Betrouwbaar
Duitse Drogisterij heeft het keurmerk van Stichting WebwinkelKeur gekregen. Dit betekent dat de webshop voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Hierdoor kun je als consument met meer zekerheden bij Duitse Drogisterij winkelen en er terecht met klachten. Het keurmerk garandeert de echtheid van klantbeoordelingen en de betrouwbaarheid van de webshop.